Contact

Meer weten? Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!
 
t: 026 751 7300
m: zorgbemiddeling@pleyade.nl
of vul het contactformulier in.
 
Pleyade
Postbus 4020
6803 EA Arnhem

 
twitter facebook linkedin

welzijn

We streven ernaar dat mensen zich thuis voelen bij Pleyade. We geven inhoud aan het dagelijks leven door het bieden van een prettige, veilige en vertrouwde leefomgeving, het stimuleren van relaties en sociale contacten en de mensen de ruimte te geven datgene te blijven doen wat ze nog kunnen. Wekelijks worden allerlei activiteiten op onze locaties georganiseerd. Daarnaast bieden we de keus uit een pakket aan aanvullende producten en diensten.

Binnen Pleyade werken ongeveer 500 vrijwilligers. Zij zetten zich dagelijks in om het onze cliënten naar de zin te maken. De vrijwilligers ondersteunen bij activiteiten op allerlei gebied. Bijvoorbeeld  bij de wandelgroepen of tijdens  een tochtje op de duofiets of duoscootmobiel. Maar ook bij de kerkdiensten, bingo, de zangclubs, het horecapunt en tijdens de maaltijden. Kortom bij elke activiteit zijn er wel vrijwilligers betrokken.

Om het leven en wonen voor de cliënt zo prettig mogelijk te maken, vindt Pleyade het belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen familie, vrijwilligers en medewerkers. Maar ook dat familie zelf zo veel mogelijk betrokken is en blijft bij de dagbesteding van hun naaste.

Publieksjaarverslag 2017
Pleyade Publieksjaarverslag 2017
Activiteiten
  • 15 augustus 2018 – Bingo in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete; Freubellclub
  • 16 augustus 2018 – Waalstaete; Bingomiddag
  • 16 augustus 2018 – Bewegen voor ouderen in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete: Broodmaaltijd
vrijwilligerswerk