Contact

Meer weten? Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!
 
t: 026 751 7300
m: zorgbemiddeling@pleyade.nl
of vul het contactformulier in.
 
Pleyade
Postbus 4020
6803 EA Arnhem

 
twitter facebook linkedin

Wonen in een zorgcentrum betekent een stukje veiligheid, ondersteuning op het gebied van zorg en huishouden en de mogelijkheid tot extra diensten en activiteiten. Maar het betekent ook veel privacy en zelfstandigheid.

Zoals thuis

Ons uitgangspunt is dat u uw leven zoveel mogelijk kunt voortzetten zoals u dat thuis gewend bent. U woont in een eigen appartement in het zorgcentrum, met uw eigen spullen en u bepaalt uw eigen tijdsindeling en activiteiten.

Ondersteuning en extra’s

Waar nodig en gewenst zorgen wij voor hulp bij verzorging en aankleden, de schoonmaak van uw appartement, de was en maaltijden. Daarnaast worden in de woonzorgcentra een aantal extra’s geboden waar u al dan niet tegen betaling gebruik van kunt maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kapper, pedicure of internetcafé. Klik hier voor een overzicht van aanvullende producten en diensten.

Onze woonzorgcentra

Klik op onderstaande links voor meer informatie per locatie:

De zorg binnen een woonzorgcentrum  is per cliënt geregeld middels ZZP-pakketten (Zorg Zwaarte Pakketten). Dit wordt geïndiceerd door het CIZ. Daarnaast hanteert Pleyade beleid op verschillende gebieden, waaronder medicatie, privacy en ethische en levensbeschouwelijke stukken. Samen met de cliënt wordt op basis van de mogelijkheden en wensen een zorgplan opgesteld. Klik hier voor meer informatie over de zorg bij Pleyade.

Publieksjaarverslag 2017
Pleyade Publieksjaarverslag 2017
Activiteiten
  • 15 augustus 2018 – Bingo in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete; Freubellclub
  • 16 augustus 2018 – Waalstaete; Bingomiddag
  • 16 augustus 2018 – Bewegen voor ouderen in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete: Broodmaaltijd
vrijwilligerswerk