Contact

Meer weten? Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!
 
t: 026 751 7300
m: zorgbemiddeling@pleyade.nl
of vul het contactformulier in.
 
Pleyade
Postbus 4020
6803 EA Arnhem

 
twitter facebook linkedin

Wanneer er sprake is van dementie, andere geestelijke problemen of een (ernstige) lichamelijke beperking (somatische aandoening), dan is thuis wonen vaak niet meer mogelijk. Een verpleeghuis biedt in zulke gevallen de intensieve verzorging, verpleging en behandeling die nodig is. Zowel voor een tijdelijk als vast verblijf.

Met onze verpleeghuiszorg beogen wij het welzijn van onze cliënten in een prettige en veilige leefomgeving te waarborgen. Door kleinschalige zorg willen we daarnaast zoveel mogelijk inspelen op de behoeften van de individuele cliënt. Met kleinschalig wonen  bieden we zorg in een veilige, huiselijke omgeving met 5 à 6 medebewoners. Klik hier voor meer informatie.

Verpleeghuiszorg van Pleyade:

  • Verpleegunit Tertzio in Elst (voor ouderen met een lichamelijke beperking)
  • Verpleegunit en begeleid wonen Waalstaete

Kleinschalig wonen:

  • Eldenstaete (voor dementerenden)
  • Polderhof (voor dementerenden en ouderen met een lichamelijke beperking)

De zorg binnen een verpleeghuis is per cliënt geregeld middels ZZP-pakketten (Zorg Zwaarte Pakketten). Dit wordt geïndiceerd door het CIZ. Daarnaast hanteert Pleyade beleid op verschillende gebieden, waaronder medicatie, vrijheid, privacy en ethische en levensbeschouwelijke stukken. Samen met de cliënt en familie wordt op basis van de mogelijkheden en wensen een woonleefplan en zorgplan opgesteld. Klik hier voor meer informatie over de zorg bij Pleyade.

Bopz

In de Wet bijzondere opnemingen in psychiatrische ziekenhuizen (Wet Bopz) staat onder welke omstandigheden iemand onvrijwillig mag worden opgenomen en onvrijwillig mag worden behandeld in een psychiatrisch ziekenhuis. Belangrijk doel van de wet is burgers die hiermee geconfronteerd worden, rechtsbescherming te bieden. Klik op de link om naar betreffende pagina te gaan en verder te lezen.

Publieksjaarverslag 2017
Pleyade Publieksjaarverslag 2017
Activiteiten
  • 15 augustus 2018 – Bingo in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete; Freubellclub
  • 16 augustus 2018 – Waalstaete; Bingomiddag
  • 16 augustus 2018 – Bewegen voor ouderen in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete: Broodmaaltijd
vrijwilligerswerk