Contact

Meer weten? Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!
 
t: 026 751 7300
m: zorgbemiddeling@pleyade.nl
of vul het contactformulier in.
 
Pleyade
Postbus 4020
6803 EA Arnhem

 
twitter facebook linkedin

fysiotherapeuten

De fysiotherapeuten van Pleyade kunnen worden ingeschakeld bij iedereen die op een van de locaties van Pleyade woont, maar ook bij u thuis, wanneer u niet bij ons woonachtig bent, kan een fysiotherapeut bij u langskomen.

Fysiotherapie richt zich op problemen die u, als oudere cliënt, in het dagelijks leven kunt tegenkomen. Dit kunnen problemen zijn met wassen, aankleden, eten, drinken, zitten, liggen, lopen, vervoer of het uitvoeren van hobby’s.

De fysiotherapeut kijkt naar uw probleem in relatie tot lichaamshouding, bewegingsmogelijkheden en onmogelijkheden en lichamelijke conditie. Ook als u wel eens valt of bang bent om te vallen kan de fysiotherapeut iets voor u betekenen.

Er wordt samen met u een plan voor behandeling opgesteld, waarbij ook gekeken wordt in hoeverre uw familie en/of verzorgende hierbij ondersteuning nodig heeft. Ook als een hulpmiddel moet worden geadviseerd en/of aangevraagd kan de fysiotherapeut u helpen.

Daarnaast is de fysiotherapeut er ook voor adviezen en voorlichting over uw lighouding in bed en zithouding in de (rol-)stoel en voor adviezen over schoenen (evt. samen met de orthopedisch schoenmaker) of orthesen en prothesen (evt. samen met de orthopedisch instrumentmaker).

Publieksjaarverslag 2017
Pleyade Publieksjaarverslag 2017
Activiteiten
  • 15 augustus 2018 – Bingo in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete; Freubellclub
  • 16 augustus 2018 – Waalstaete; Bingomiddag
  • 16 augustus 2018 – Bewegen voor ouderen in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete: Broodmaaltijd
vrijwilligerswerk