Contact

Meer weten? Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!
 
t: 026 751 7300
m: zorgbemiddeling@pleyade.nl
of vul het contactformulier in.
 
Pleyade
Postbus 4020
6803 EA Arnhem

 
twitter facebook linkedin

Pleyade heeft in totaal acht locaties waar u terecht kunt voor zorg met verblijf. Onze woonzorgcentra en verpleeghuisvoorzieningen bevinden zich voornamelijk in Arnhem Zuid. Een overzicht van onze mogelijkheden:

Uitgangspunt is dat cliënten zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. De afgelopen jaren zijn meerdere oude locaties vervangen door nieuwe, eigentijdse gebouwen, waarin veel ruimte voor wonen, zorg en welzijn wordt geboden. Betrokkenheid en inspraak van onze cliënten vinden we hierbij van groot belang.

Om van zorg met verblijf gebruik te kunnen maken heeft u een indicatie nodig, klik hier voor meer informatie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Advies & Zorgbemiddelingsbureau Pleyade: 026 751 7300.

Onafhankelijke cliëntondersteuning

Krijgt u zorg uit de Wet langdurige zorg (Wlz) dan kunt u hulp krijgen van een onafhankelijk cliëntondersteuner. Hij of zij ondersteunt u of uw naaste met alle vragen rondom het regelen en uitvoeren van langdurige zorg. U kunt bij de cliëntondersteuner onder andere terecht voor informatie en advies over het zorgaanbod in de regio, ondersteuning bij het opstellen van een persoonlijk plan of bemiddeling als u er met uw zorgaanbieder niet uitkomt. Op de website van Menzis Zorgkantoor vindt u alle informatie over de onafhankelijke cliëntondersteuners.

 

Op onze zorgverlening zijn de algemene voorwaarden van toepassing:

Publieksjaarverslag 2017
Pleyade Publieksjaarverslag 2017
Activiteiten
  • 15 augustus 2018 – Bingo in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete; Freubellclub
  • 16 augustus 2018 – Waalstaete; Bingomiddag
  • 16 augustus 2018 – Bewegen voor ouderen in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete: Broodmaaltijd
vrijwilligerswerk