Contact

Meer weten? Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!
 
t: 026 751 7300
m: zorgbemiddeling@pleyade.nl
of vul het contactformulier in.
 
Pleyade
Postbus 4020
6803 EA Arnhem

 
twitter facebook linkedin

Wijkverpleging

U bent bij Pleyade aan het goede adres voor wijkverpleegkundige zorg in regio Arnhem. Dit kunnen we voor u betekenen:

Advies, instructie en voorlichting

Heeft u vragen op het gebied van ouder worden en chronische ziekten die u niet bij de huisarts kwijt kan? De wijkverpleegkundige heeft een schat aan kennis en ervaring en beantwoordt graag uw vragen.

Verpleegkundige zorg

Na een ziekenhuisopname of bij een acute of chronische ziekte kunt u verpleegkundige zorg thuis nodig hebben. We komen bij u thuis om uw zorgbehoefte in kaart te brengen. Onze gediplomeerde ziekenverzorgenden en verpleegkundigen zijn er voor stoma- en wondzorg, katheterzorg en terminale zorg.

Ondersteunende en activerende begeleiding

Pleyade Thuiszorg is gespecialiseerd in intensieve ondersteuning en begeleiding bij ouderdom, chronische ziekten en verschillende vormen van dementie. Denk hierbij aan begeleiding bij activiteiten die u wilt ondernemen, zowel binnen- als buitenshuis. Of hulp bij het structureren van uw dagelijks leven.

Hulp bij PGB-aanvraag

De wijkverpleegkundige heeft de juiste expertise om uw zorgbehoefte in kaart te brengen voor een PGB-indicatiestelling. Zij beoordeelt uw situatie en stelt een persoonlijk zorgplan op met een indicatie voor welke zorg u nodig heeft en hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Op basis hiervan kunt u heel eenvoudig uw PGB aanvragen.

Cliënttevredenheid

Volgens de meest recente interne cliënttevredenheidsmeting (oktober 2015) geven cliënten die wijkverpleegkundige zorg ontvangen Pleyade een rapportcijfer van 7,4. Volgens de laatste CQI-meting, een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek, scoort Pleyade een cliënttevredenheid van 3,33 op een schaal van 1 t/m 4 (oktober 2014).

Hoe kan ik het regelen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. De medewerkers van het advies- en zorgbemiddelingsbureau staan graag voor u klaar. Zij zijn (tijdens kantooruren) bereikbaar op: (026) 751 7300. Mailen kan uiteraard ook: zorgbemiddeling@pleyade.nl.

Publieksjaarverslag 2017
Pleyade Publieksjaarverslag 2017
Activiteiten
  • 15 augustus 2018 – Bingo in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete; Freubellclub
  • 16 augustus 2018 – Waalstaete; Bingomiddag
  • 16 augustus 2018 – Bewegen voor ouderen in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete: Broodmaaltijd
vrijwilligerswerk