Contact

Meer weten? Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!
 
t: 026 751 7300
m: zorgbemiddeling@pleyade.nl
of vul het contactformulier in.
 
Pleyade
Postbus 4020
6803 EA Arnhem

 
twitter facebook linkedin

Pleyade Thuiszorg

Pleyade Thuiszorg richt zich op thuiswonende ouderen en chronisch zieken met een vraag voor intensieve ondersteuning en complexe zorg. Dit betekent dat wij u ondersteunen als u thuis blijft wonen en hierbij hulp en zorg aan huis nodig heeft. Daarnaast leveren wij overbruggingszorg voor cliënten binnen Arnhem die wachten op een plaats binnen één van onze huizen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Wijkverpleging: de wijkverpleegkundige komt bij u aan huis voor verpleging, ondersteunende en activerende begeleiding, advies, instructie en voorlichting, en PGB-indicatiestelling.
  • Persoonlijke verzorging: onze medewerkers staan voor u klaar als u (tijdelijk) hulp nodig hebt bij uw dagelijkse verzorging.
  • Hulp bij het huishouden: wij helpen u bij de huishoudelijke verzorging, via een indicatie van de gemeente of rechtstreeks met behulp van de Huishoudelijke Hulp Toelage (HHT).
  • Hulp en begeleiding bij dementie: onze casemanagers geven informatie en ondersteunen u en uw naasten voor of na de diagnose dementie.

Waarom Pleyade Thuiszorg?

Onze (zorg)expertise op het gebied van chronische ziekten, verschillende vormen van dementie en ouderdom, maakt dat Pleyade Thuiszorg zich onderscheidt. U staat bij ons centraal; samen met u bepalen we wat er gaat gebeuren. Ons streven is om in kleine teams met met vaste medewerkers te werken. Er wordt als het ware een team rondom u geformeerd, waarbij u (en uw familie) een vast contactpersoon krijgt.

Specialisten paraat

Pleyade Thuiszorg kan eenvoudig de hulp inschakelen van onder andere ergo- en fysiotherapeuten, diëtisten, specialisten ouderengeneeskunde en psychologen van Pleyade. Kortom, we hebben alle expertise onder één dak.

Voor wie?

Pleyade Thuiszorg is er voor iedereen die thuis zorg en ondersteuning nodig heeft.

Hoe kunt u ons bereiken?

Neem contact op met onze medewerkers van advies en zorgbemiddeling, tel. (026) 751 7300. Natuurlijk kunt u uw vragen ook mailen naar zorgbemiddeling@pleyade.nl. Bent u klant en heeft u een vraag? Dan kunt u (ook ’s avonds en in het weekend) bellen naar (026) 321 01 88.

Brochures

U kunt ook onze brochures downloaden:
Verpleging en Verzorging
Hulp bij het huishouden

 

 

Publieksjaarverslag 2017
Pleyade Publieksjaarverslag 2017
Activiteiten
  • 15 augustus 2018 – Bingo in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete; Freubellclub
  • 16 augustus 2018 – Waalstaete; Bingomiddag
  • 16 augustus 2018 – Bewegen voor ouderen in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete: Broodmaaltijd
vrijwilligerswerk