Contact

Meer weten? Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!
 
t: 026 751 7300
m: zorgbemiddeling@pleyade.nl
of vul het contactformulier in.
 
Pleyade
Postbus 4020
6803 EA Arnhem

 
twitter facebook linkedin

Welkom bij Pleyade Revalidatie in Arnhem

In een prettige omgeving revalideren kan bij Pleyade Revalidatie in Arnhem. Met persoonlijke aandacht voor u. Het doel is dat u met de mogelijkheden die u heeft, weer zo zelfstandig mogelijk kunt functioneren. Samen met u werken wij aan uw herstel, waarbij u als cliënt centraal staat.

Pleyade Revalidatie is een revalidatie omgeving met moderne faciliteiten en voorzieningen. Een fijne plek om te herstellen na een ziekenhuisopname en te werken aan uw revalidatie.

U staat centraal
Ieder mens verschilt. Daarom is iedere behandeling afgestemd op de individuele behoefte van onze cliënten. Persoonlijke aandacht staat voor ons voorop. Wij luisteren aandachtig naar wat u graag wilt bereiken. Aan de hand van uw vraag stelt de specialist Ouderengeneeskunde samen met u en het behandelteam uw revalidatiedoelen op. Het behandelteam staat onder verantwoordelijkheid van de specialist ouderengeneeskunde.

Gespecialiseerde zorg
Belangrijk is dat u straks weer kunt deelnemen aan het dagelijks leven. Bij het revalideren leert u om zo zelfstandig mogelijk te leven binnen uw mogelijkheden en wensen. Onze revalidatiezorg, speciaal gericht op ouderen, biedt u inzicht in uw mogelijkheden en de vooruitgang die u kunt behalen. Op basis hiervan kunt u, gezamenlijk met uw naasten en / of mantelzorgers keuzes maken. Daarop wordt de behandeling- en het revalidatieprogramma afgestemd.

Bij Pleyade Revalidatie houdt u de regie.

Zelf revalideren

De visie van Pleyade op revalidatie is: onder professionele deskundigheid zelf gaan revalideren. Dagelijkse handelingen uit uw thuissituatie krijgen aandacht in het revalidatieproces, zoals bijvoorbeeld aankleden of koffie zetten. U oefent individueel, maar ook in groepsverband. Het kan prettig zijn om ervaringen met anderen te delen.

Bij uw herstel- en revalidatietraject treft u een professioneel team met artsen, verpleegkundigen en verzorgenden. Daarnaast bestaat het behandelteam uit fysio- en ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en psychologen. Maar ook een verpleegkundig specialist, maatschappelijk werk en creatief therapeuten.

logo zkn

 

Een recente waardering:

Vader (86) is heel goed verzorgd en gehoord tijdens zijn opname om hier te herstellen van een delier en depressie. Altijd bereid om de familie informatie te geven dan wel een luisterend oor te bieden. Heel tevreden over alle medewerkers en vrijwilligers.

Gemiddeld cijfer van deze waardering: 8.0

Verblijf
Bij Pleyade Revalidatie heeft u de beschikking over een eigen kamer die volop privacy biedt en voorzien is van diverse gemakken. Het merendeel van de kamers heeft eigen sanitair, een keukenblok met koelkast en apparatuur voor het zetten van koffie en thee. Het sfeervolle Grand Café met buitenterras is de centrale plek om gezellig samen te zijn. Hier kunt u met uw bezoek iets lekkers eten of drinken.

Partners en familie welkom
Pleyade biedt — tegen een kleine vergoeding – de mogelijkheid uw partner te laten logeren en mee te laten eten. Het samenzijn met uw partner kan helpen om sneller te herstellen.

Zelf revalideren zorgt ervoor dat nieuwe vaardigheden sneller worden aangeleerd.

Revalideren bij Pleyade
Pleyade Revalidatie is een locatie die speciaal gericht is op ouderen. Wij behandelen ouderen die willen revalideren, bijvoorbeeld na een beroerte (CVA), delier (acute verwardheid) of een (orthopedische) operatie. Samen met u werken wij eraan dat u zo snel mogelijk weer thuis bent en zelfstandig kunt functioneren.
Een team van deskundige professionals staat dagelijks voor u klaar.

Meer informatie
Wilt u meer weten over Pleyade Revalidatie? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Adres
Pleyade Revalidatie
Slochterenweg 2
6835 CB Arnhem

Contact
Pleyade Zorgbemiddeling
T 026 – 751 7300 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.00 uur)
E zorgbemiddeling@pleyade.nl

Pleyade
Pleyade biedt liefdevolle zorg en ondersteuning aan ouderen in Arnhem, Elst en de Liemers. Dit doen we zowel aan huis, als op onze twaalf locaties. Dat onze cliënten zich goed voelen, daar zetten we ons dagelijks voor in. We zijn betrokken en respectvol, en hebben oprechte aandacht voor ieder individu. Het contact met cliënten koesteren we.

Zie voor ligging van en routebeschrijving naar Pleyade Revalidatie ook Google maps

Publieksjaarverslag 2017
Pleyade Publieksjaarverslag 2017
Activiteiten
  • 15 augustus 2018 – Bingo in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete; Freubellclub
  • 16 augustus 2018 – Waalstaete; Bingomiddag
  • 16 augustus 2018 – Bewegen voor ouderen in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete: Broodmaaltijd
vrijwilligerswerk