Contact

Meer weten? Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!
 
t: 026 751 7300
m: zorgbemiddeling@pleyade.nl
of vul het contactformulier in.
 
Pleyade
Postbus 4020
6803 EA Arnhem

 
twitter facebook linkedin

Onze missie

Pleyade biedt liefdevolle zorg en ondersteuning aan ouderen. Wij zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor onze cliënten. Dat zij zich goed voelen, daar zetten we ons graag voor in. Ieder contact met hen koesteren we.

Ouder worden kan gepaard gaan met ongemakken; zo is het leven. Juist in deze kwetsbare levensfase kan Pleyade veel betekenen. De keuzes van de cliënten staan daarbij centraal; zij hebben en houden de regie over hun eigen leven. We doen het dus samen: de cliënt bepaalt hoe hij wil leven en Pleyade draagt eraan bij om dit te realiseren. Met zorg die is afgestemd op ieders persoonlijkheid en levensstijl. Kortom: we leveren zoveel mogelijk maatwerk.

Ouderen en hun naasten kunnen altijd bij ons terecht. Met een concrete hulp-, zorg- of ondersteuningsbehoefte, en met vragen over de gevolgen van het ouder worden. Naast Pleyade Thuiszorg en Pleyade Revalidatie bieden we ouderen, voor wie zelfstandig wonen niet meer lukt, een nieuw thuis in een van onze locaties voor wonen en zorg. Een fijne, veilige en vertrouwde omgeving met 24 uur per dag zorg en begeleiding.

Voor het realiseren van onze missie zijn de kernwaarden Persoonlijk, Ondernemend, Onafhankelijk en Samenwerkend leidend.

Onze visie

Onze cliënt waardert Pleyade als zorgpartner die hem in staat stelt de regie over zijn leven te houden, kortom: om zijn eigen leven te leiden. Hij ervaart onze liefdevolle en waardevolle zorg. Zowel de cliënt als zijn naasten voelen zich betrokken en gehoord door onze toegewijde medewerkers en vrijwilligers. Kortom, wij willen een onderscheidende organisatie zijn die ouderen de beste zorg op maat biedt via Pleyade Thuiszorg, Pleyade Revalidatie of in een van onze locaties voor wonen en zorg.

Publieksjaarverslag 2017
Pleyade Publieksjaarverslag 2017
Activiteiten
  • 15 augustus 2018 – Bingo in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete; Freubellclub
  • 16 augustus 2018 – Waalstaete; Bingomiddag
  • 16 augustus 2018 – Bewegen voor ouderen in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete: Broodmaaltijd
vrijwilligerswerk