Contact

Meer weten? Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!
 
t: 026 751 7300
m: zorgbemiddeling@pleyade.nl
of vul het contactformulier in.
 
Pleyade
Postbus 4020
6803 EA Arnhem

 
twitter facebook linkedin

Medezeggenschap voor cliënten

Pleyade hecht grote waarde aan de kwaliteit van zorg en dienstverlening. De meningen en ideeën van cliënten hierover zijn voor ons van groot belang. Pleyade heeft daarom cliëntenraden waarin bewoners, hun familie en andere betrokkenen gestructureerd adviseren aan de leiding van Pleyade over zaken die alle cliënten aangaan.
Pleyade vindt het erg belangrijk om de cliëntinspraak zo dicht mogelijk bij de cliënt te organiseren. Alle locaties beschikken in principe over een eigen cliëntenraad. De cliëntenraad overlegt, denkt mee en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Denk hierbij aan het eten, schoonmaak, welzijnsactiviteiten en de kwaliteit van de zorg. Naast periodieke vergaderingen wordt ook meegedaan bij huiskamergesprekken, thematische bijeenkomsten of gesprekken met het management.

Centrale cliëntenraad

Ook is er de centrale cliëntenraad. Hier worden algemene onderwerpen besproken die voor alle locaties Pleyade-breed van belang zijn. Het gaat dan onder andere om de begroting, klachtenregeling, kwaliteitsonderzoeken, samenwerking met andere instellingen, nieuwe landelijke ontwikkelingen etc.
Om de betrokkenheid van de cliënten gestructureerd te laten verlopen zijn reglementen opgesteld. Deze kunt u vinden in deze rubriek onder het kopje “reglementen”.

Meer weten?

Meer weten? Download hier de folder ‘Cliëntenraad, medezeggenschap voor cliënten’ of klik door naar de cliëntenraad van uw locatie:

Centrale cliëntenraad
Cliëntenraad Eilandstaete
Cliëntenraad Eimersstaete
Cliëntenraad Eldenstaete-Tertzio
Cliëntenraad Lobede
Cliëntenraad Malburgstaete
Cliëntenraad Polderhof
Cliëntenraad Subenhara-Binnenrijk
Cliëntenraad Thuvine
Cliëntenraad Waalstaete

Publieksjaarverslag 2017
Pleyade Publieksjaarverslag 2017
Activiteiten
  • 15 augustus 2018 – Bingo in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete; Freubellclub
  • 16 augustus 2018 – Waalstaete; Bingomiddag
  • 16 augustus 2018 – Bewegen voor ouderen in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete: Broodmaaltijd
vrijwilligerswerk