Contact

Meer weten? Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!
 
t: 026 751 7300
m: zorgbemiddeling@pleyade.nl
of vul het contactformulier in.
 
Pleyade
Postbus 4020
6803 EA Arnhem

 
twitter facebook linkedin

Thuvine

Thuvine staat op loopafstand van het centrum van Duiven. Een modern woonzorgcentrum met een divers zorgaanbod, van lichte zorgondersteuning tot intensieve verzorging en behandeling van dementerende ouderen. Elke bewoner heeft zijn of haar eigen zit/slaapkamer en deelt een huiskamer. De huiskamers zijn samen met de bewoners ingericht met nieuwe meubels, maar ook met ‘oude’, herkenbare spullen uit de tijd dat de bewoners zelf nog jong waren. Op de locatie worden veel activiteiten georganiseerd op het gebied van ontspanning. Zowel de bewoners als de omgeving kunnen bovendien gebruik maken van aantrekkelijke voorzieningen als een prachtig restaurant, kapsalon en pedicure.

woonzorgcentrum Thuvine

woonzorgcentrum Thuvine

De appartementen voor zelfstandig wonen met zorg hebben een oppvervlakte van ruim 75 m2 en zijn, mede dankzij hun grootte, zeer geschikt voor echtparen. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer, een grote en een kleine slaapkamer, een bergruimte, een badkamer met douche, toilet, wastafel en ruimte voor uw wasmachine en/ of droger, een kleine keuken, hal en een balkon of terras. Ook is een telefoon- en tv-aansluiting aanwezig. Standaard is het appartement bekleed met een vloer en gordijnen.Verder bepaalt u zelf hoe u uw woning inricht: uw eigen vertrouwde spullen zijn van harte welkom.

De woon-/ slaapkamers voor bewoners die intensieve zorg nodig hebben zijn 18 tot 25 m2 groot en standaard voorzien van een bed, nachtkastje, kast, vloer en gordijnen. Op de afdeling somatiek hebben de kamers een eigen badkamer, op de afdeling psychogeriatrie wordt de badkamer gedeeld. Iedere groep heeft een gezamenlijke huiskamer, waar wordt gekookt en bewoners samen eten.

Iedere ruimte heeft een systeem voor alarmering. Vanzelfsprekend is er een lift aanwezig.

logo zkn

 

Een recente waardering:

Mijn moeder heeft gewoond op huiskamer 118. Vakbekwaam personeel, vriendelijk en staan altijd voor me moeder en omgeving klaar. Ze heeft hier nog vele jaren met plezier gewoond. Echt een aanrader!
Cijfer: 9.0

In het kort:

  • Modern woonzorgcentrum
  • Op loopafstand van het centrum van Duiven
  • Uitgebreide voorzieningen en een eigen restaurant

postadres: Postbus 4020, 6803 EA Arnhem
bezoekadres: Thuvinepark 100, 6921 AR  Duiven

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Advies & Zorgbemiddelingsbureau Pleyade via het contactformulier of telefonisch: 026 751 7300.

Zie voor locatie en routebeschrijving ook: Google maps

Publieksjaarverslag 2017
Pleyade Publieksjaarverslag 2017
Activiteiten
  • 15 augustus 2018 – Bingo in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete; Freubellclub
  • 16 augustus 2018 – Waalstaete; Bingomiddag
  • 16 augustus 2018 – Bewegen voor ouderen in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete: Broodmaaltijd
vrijwilligerswerk