Contact

Meer weten? Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!
 
t: 026 751 7300
m: zorgbemiddeling@pleyade.nl
of vul het contactformulier in.
 
Pleyade
Postbus 4020
6803 EA Arnhem

 
twitter facebook linkedin

Binnenrijk

Binnenrijk is een kleinschalige woonzorgvoorziening in het midden van het dorp Giesbeek. Een vertrouwde omgeving voor haar bewoners die veelal uit de directe omgeving komen. Binnenrijk heeft 18 verpleegplaatsen, 12 (intramurale/lichte zorg) woonzorgappartementen, één zorgsteunpunt en meerdere ruimtes voor zorg en dienstverlening. Woningcorporatie Plavei verhuurt daarnaast een aantal woonzorgappartementen, waar u zelfstandig woont maar met de nodige zorg en ondersteuning in de buurt. Binnenrijk heeft allerlei voorzieningen, zoals een restaurant en fysiotherapie.

binnenrijk2

Woonzorgvoorziening Binnenrijk

De appartementen voor zelfstandig wonen met zorg variëren in grootte van
50 tot 70 m2 en zijn, mede dankzij hun grootte, zeer geschikt voor echtparen. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer, een grote en een kleine slaapkamer, een badkamer met douche, toilet, wastafel en ruimte voor uw wasmachine en/ of droger, een kleine keuken, hal en een balkon of terras. Ook is een tv-aansluiting aanwezig. Standaard is het appartement bekleed met een vloer.Verder bepaalt u zelf hoe u uw woning inricht: uw eigen vertrouwde spullen zijn van harte welkom.

De woon-/ slaapkamers voor bewoners met een vorm van dementie zijn 16m2 groot en standaard voorzien van een bed, nachtkastje, kast, vloer en gordijnen. De badkamer wordt gedeeld. Iedere groep heeft een gezamenlijke huiskamer, waar wordt gekookt en samen wordt gegeten.

Iedere ruimte heeft een systeem voor alarmering. Vanzelfsprekend is er een lift aanwezig.
logo zkn

 

Een recente waardering:

Een kleinschalig verzorgings-/verpleeghuis met veel aandacht voor de cliënten en een zeer goede verzorging. Locatie en accommodatie zijn prima, daarnaast is het het eten heel goed en zijn er veelvuldig leuke activiteiten. Verder is heel prettig dat er tussen verzorgenden, arts en mantelzorgers korte lijnen zijn zodat onderwerpen direct besproken en afgestemd kunnen worden. Kortom: een huis dat ik iedereen kan aanraden.

Gemiddeld cijfer van deze waardering: 8,8

 

In het kort:

  • Kleinschalig wonen
  • Appartementen voorzien van de nieuwste techniek op het gebied van domotica
  • Wonen in een zorglocatie die centraal staat in het dorpse verenigingsleven

postadres: Postbus 4020, 6803 EA Arnhem
bezoekadres: Burgemeester van Rielstraat 36, 6987 AZ Giesbeek

Meer informatie:

Neem voor meer informatie contact op met Advies & Zorgbemiddelingsbureau Pleyade via het contactformulier of telefonisch: 026 751 7300.

Zie voor locatie en routebeschrijving ook: Google maps

Publieksjaarverslag 2017
Pleyade Publieksjaarverslag 2017
Activiteiten
  • 15 augustus 2018 – Bingo in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete; Freubellclub
  • 16 augustus 2018 – Waalstaete; Bingomiddag
  • 16 augustus 2018 – Bewegen voor ouderen in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete: Broodmaaltijd
vrijwilligerswerk