Contact

Meer weten? Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!
 
t: 026 751 7300
m: zorgbemiddeling@pleyade.nl
of vul het contactformulier in.
 
Pleyade
Postbus 4020
6803 EA Arnhem

 
twitter facebook linkedin

veelgestelde vragen

Hoe lang is de wachtlijst voor één van de locaties of voorziening van Pleyade?

Wanneer u telefonisch contact opneemt met Advies & Zorgbemiddelingsbureau Pleyade kunt u informatie krijgen die u zoekt. Er is geen standaard antwoord op deze vraag. Wij kunnen u daarnaast informeren over mogelijke alternatieven wanneer de wachtlijst in uw geval lang is. Eveneens kan Pleyade de overbruggingszorg regelen wanneer u op de wachtlijst staat.

Kan ik een rondleiding krijgen in één van de woonzorgcentra of een verpleeghuis?

Vanzelfsprekend kunt u een kijkje nemen in één van onze locaties om u te oriënteren. Wanneer u Advies & Zorgbemiddelingsbureau Pleyade belt, noteren zij uw naam en wordt er voor u een afspraak geregeld op de locatie van uw keuze.

Waar kan ik meer informatie krijgen over de kosten van de zorg waar ik voor in aanmerking wil komen?

De kosten zijn inkomstenafhankelijk. De eigen bijdrage wordt geïnd door het CAK. Wij kunnen u vanuit Advies & Zorgbemiddelingsbureau Pleyade een brochure opsturen. Daarin staat bij benadering beschreven hoeveel de kosten zijn. Mocht dat toch onvoldoende informatie zijn dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met één van de telefoonnummers die er in vermeld staan.

Ik denk erover om vrijwilligerswerk te gaan doen met ouderen. Bij wie kan ik in uw instelling hier informatie over krijgen of me aanmelden?

U kunt hiervoor contact opnemen met de coördinatoren vrijwilligerswerk binnen Pleyade. Hun respectievelijke mailadressen zijn w.verwoert@pleyade.nl en m.vanloo@pleyade.nl. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ik ben op zoek naar een leer-werkplek voor de opleiding die ik volg, kunt u mij zeggen met wie ik hiervoor contact op kan nemen?

U kunt hierover contact opnemen met Ineke van Duin van opleidingen. Haar mailadres is i.vanduin@pleyade.nl. Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ook voor overige vragen kunt u terecht bij Advies & Zorgbemiddelingsbureau Pleyade via tel. (026) 751 7300, via e-mail: zorgbemiddeling@pleyade.nl of het contactformulier.

Publieksjaarverslag 2017
Pleyade Publieksjaarverslag 2017
Activiteiten
  • 15 augustus 2018 – Bingo in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete; Freubellclub
  • 16 augustus 2018 – Waalstaete; Bingomiddag
  • 16 augustus 2018 – Bewegen voor ouderen in Malburgstaete
  • 16 augustus 2018 – Eilandstaete: Broodmaaltijd
vrijwilligerswerk