Contact

Meer weten? Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!
 
t: 026 751 7300
m: zorgbemiddeling@pleyade.nl
of vul het contactformulier in.
 
Pleyade
Postbus 4020
6803 EA Arnhem

 
twitter facebook linkedin

Thuis blijven wonen met extra ondersteuning, verhuizen naar een woonzorgcentrum of verpleeghuis, revalidatie, dagbehandeling, dagverzorging of tijdelijke opvang. Welke zorg u ook nodig heeft, Pleyade staat voor u klaar.

Pleyade is een overkoepelende organisatie voor wonen, zorg en welzijn voor mensen van 55 jaar en ouder in de regio Arnhem, Elst en De Liemers. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten zorg en ondersteuning op één van onze locaties, maar ook thuis.

Als organisatie staan we midden in de samenleving, naast onze cliënten en familie zijn ook wijkbewoners van harte welkom bij onze activiteiten. We zijn ervan overtuigd dat u, als oudere of chronisch zieke, het meeste baat heeft bij een omgeving die u niet alleen de juiste zorg biedt, maar vooral ook de kans om zoveel mogelijk in contact te blijven met uw vertrouwde leefstijl en omgeving. Met wat u dierbaar is. Onze missie is daarom “Koester het contact”.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPleyade is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Publieksjaarverslag 2015
Pleyade Publieksjaarverslag 2015
Activiteiten
  • 27 februari 2017 – "Kom in Beweging" in Malburgstaete
  • 28 februari 2017 – Eldenstaete Welness
  • 1 maart 2017 – Bingo in Malburgstaete
  • 2 maart 2017 – Eilandstaete; Freubellclub
  • 2 maart 2017 – Filmmiddag in Malburgstaete
vrijwilligerswerk