Contact

Meer weten? Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!
 
t: 026 751 7300
m: zorgbemiddeling@pleyade.nl
of vul het contactformulier in.
 
Pleyade
Postbus 4020
6803 EA Arnhem

 
twitter facebook linkedin

Thuis blijven wonen met extra ondersteuning, verhuizen naar een woonzorgcentrum of verpleeghuis, revalidatie, dagbehandeling, dagverzorging, tijdelijke opvang of logeren. Welke zorg u ook nodig heeft, Pleyade staat voor u klaar.

Pleyade is een overkoepelende organisatie voor wonen, zorg en welzijn voor mensen van 55 jaar en ouder in de regio Arnhem. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten zorg en ondersteuning op één van onze locaties, maar ook thuis.

Als organisatie staan we midden in de samenleving, naast onze cliënten en familie zijn ook wijkbewoners van harte welkom bij onze activiteiten. We zijn ervan overtuigd dat u als  oudere of chronisch zieke de meeste baat heeft bij een omgeving, die u niet alleen de juiste zorg biedt, maar vooral ook de kans om zoveel mogelijk in contact te blijven met uw vertrouwde leefstijl en omgeving. Met wat u dierbaar is. Onze missie is daarom “Koester het contact”.

 

 

+ 100% -
Activiteiten
  • 29 maart 2015 – Eilandstaete: Muziekmiddag
  • 30 maart 2015 – Eilandstaete: paasbrunch
  • 30 maart 2015 – Bloemschikken in Waalstaete
  • 30 maart 2015 – Eilandstaete: Paasbingo
  • 1 april 2015 – Bingo in Malburgstaete
  • 2 april 2015 – Eldenstaete paasbingo
vrijwilligerswerk
Vitaal Journaal

Online journaal in het kader van "Het Nieuwe Ouder Worden" (ontwikkeld door Actiz) Het geluid hoort u als de muis op het filmpje wijst.