Pleyade

Postbus 4020
6803 EA Arnhem

Advies & Zorgbemiddelingsbureau Pleyade: 026 751 7300
(voor vragen over zorg, wonen en welzijn)

volg Pleyade op twitter
pleyade op twitter

Thuis blijven wonen met extra ondersteuning, verhuizen naar een woonzorgcentrum of verpleeghuis, revalidatie, dagbehandeling, dagverzorging, tijdelijke opvang of logeren. Welke zorg u ook nodig heeft, Pleyade staat voor u klaar.

Pleyade is een overkoepelende organisatie voor wonen, zorg en welzijn voor mensen van 55 jaar en ouder in de regio Arnhem. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten zorg en ondersteuning op één van onze locaties, maar ook thuis.

Als organisatie staan we midden in de samenleving, naast onze cliënten en familie zijn ook wijkbewoners van harte welkom bij onze activiteiten. We zijn ervan overtuigd dat u als  oudere of chronisch zieke de meeste baat heeft bij een omgeving, die u niet alleen de juiste zorg biedt, maar vooral ook de kans om zoveel mogelijk in contact te blijven met uw vertrouwde leefstijl en omgeving. Met wat u dierbaar is. Onze missie is daarom “Koester het contact”.

 

 

+ 100% -
  • 26 november 2014 – Bingo in Malburgstaete
  • 27 november 2014 – Theater groep Gray brengt een toneelstuk over homoseksualiteit bij ouderen in Waalstaete
  • 28 november 2014 – De fruitman verkoopt vers fruit in Waalstaete
  • 28 november 2014 – Schoenverkoop in Waalstaete
  • 29 november 2014 – Eilandstaete: Speelstoet
  • 1 december 2014 – Eldenstaete Diva Dichtbij
vrijwilligerswerk
kwaliteitsregister V&V
Vitaal Journaal

Online journaal in het kader van "Het Nieuwe Ouder Worden" (ontwikkeld door Actiz) Het geluid hoort u als de muis op het filmpje wijst.