Contact

Meer weten? Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!
 
t: 026 751 7300
m: zorgbemiddeling@pleyade.nl
of vul het contactformulier in.
 
Pleyade
Postbus 4020
6803 EA Arnhem

 
twitter facebook linkedin

Welkom bij Pleyade

Ouder worden kan gepaard gaan met ongemakken; zo is het leven. En juist in deze kwetsbare levensfase kan Pleyade veel betekenen.

Wij bieden liefdevolle zorg en ondersteuning aan ouderen in Arnhem, Elst en de Liemers. Dit doen we zowel aan huis, als op onze twaalf locaties. Dat onze cliënten zich goed voelen, daar zetten onze ruim 1.300 medewerkers en 600 vrijwilligers zich dagelijks voor in. We zijn betrokken en respectvol, en hebben oprechte aandacht voor ieder individu.

Koester het contact
Van een kort praatje tot een diepgaand gesprek; wij koesteren ieder contact. Naast onze medewerkers en vrijwilligers kunnen ook familieleden een grote bijdrage leveren aan het welzijn van hun naaste. Wij stimuleren deze contacten dan ook graag. Daarnaast verwelkomen we waar mogelijk wijkbewoners op onze locaties: zij nemen deel aan activiteiten of maken een gezellig praatje met de bewoners. We hebben zo al veel mooie contacten zien ontstaan.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPleyade is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Publieksjaarverslag 2017
Pleyade Publieksjaarverslag 2017
Activiteiten
  • 21 augustus 2018 – Eilandstaete: t'Praethuus
  • 22 augustus 2018 – Bingo in Malburgstaete
  • 22 augustus 2018 – Optreden Mengelmoes in Binnenrijk
  • 23 augustus 2018 – Eilandstaete; Freubellclub
  • 23 augustus 2018 – Bewegen voor ouderen in Malburgstaete
  • 23 augustus 2018 – Eilandstaete: Broodmaaltijd
vrijwilligerswerk